See Menu & Order
Tasty theory cafe Meru, Ipoh

Sejak 02.02.20

Makanan Barat Citarasa Tempatan

See Menu & Order
Tasty theory cafe Meru, Ipoh

Makanan Barat

Kami menyediakan makanan western

See Menu & Order
Tasty theory cafe Meru, Ipoh

Citarasa Tempatan

Kami menyediakan makanan ruji rakyat Malaysia

See Menu & Order
Tasty Theory cafe Meru, ipoh

Food Delivery

Order melalui sistem pesanan makanan kami secara online, nanti kami hantar

See Menu & Order
Tasty theory cafe Meru, Ipoh

Self Pickup

Tak perlu call, hanya lihat menu secara online, set kan waktu untuk self pickup, kami sediakan makanan panas-panas

See Menu & Order
Tasty theory cafe Meru, Ipoh

Online Menu

Sangat mudah untuk memilih menu online kami

See Menu & Order
Tasty Theory cafe Meru, ipoh

Review Makanan

Alhamdulillah kami menerima review makanan yang sangat memuaskan di Google, Facebook, Grabfood dan Foodpanda

Waktu Operasi PKP

Selasa – Jumaat: 11am – 10pm

Sabtu & Ahad: 3pm – 10pm

*Cuti Isnin

Testimoni Pelanggan

Makanan sedap, portion pun besar, kalau kids meal pulak comel je dengan cutleries plastic yang harmless untuk budak2, sistem ordering pun memudahkan

Creamy carbonara grilled chicken dia sedapp! Portion besar ayam besar untuk harga yang diorang jual tu murahh! Deep fried chicken chop dia pun sedap! Parmesan chicken chop pun sedap! Overall sedap sangat! Boleh repeat!  Open place and best untuk lepak jugak!

The modern to order food and drinks and the nice meal of western

As for me , i enjoy the foods very much , the service is great , the ambiance is friendly & the ordering style is contemporary , so i am rating five star & thumb up .

See Menu & Order

Jom beli produk kami

Penghantaran seluruh Malaysia

PRODUK eMART